CASIM

CPD olie. Vejen til et bedre liv - hele livet

Multi-levet marketing eller network marketing


Hvad er Multi-levet marketing


Eller network marketing

Det er som al anden handel.

Hvis vi nu tager et eksempel på hvordan et "normalt" firma handler på.

Vi starter med et produkt. 

Det kan, i principet, være hvad som helst.

Bare som et eksempel:

Bill Gates får en god idè. Han skaber Microsoft.

Hvordan får han så solgt sine produkter? Han laver et distributionsnet. Microsoft US, Micresoft Europa; Microsoft Asia, Microsoft Australia. En distributør på hvert kontinent.

Der ud over skaber han - under Microsoft Europa, en distributør i hvert land. Microsoft Italy, Microsoft Germany, Microsoft Denmart og så videre.

Under Microsoft Denmark er der så andre distributører - og længere nede er der Elgigantens hovedkontor, som så sælger ud til de forskellige forretninger og ude i forretningerne står kunderne - men de er jo alle kunder hos hinanden. De køber og sælger videre. Hver gang beholder de enkelte distributører et par kroner. De Kroner skal bruges til at betale husleje med, lønninger, omkosninger - og overskud til ejeren af distributøren.

Der er efterhånden et gigantisk netværk, inden det kommer ud til slutbrugeren.

 

Det er det samme med network marketing. DU ved hvor du skal skaffe varen. DU kender nogen som vil købe netop den vare, som du har. For det besvær får du en lille skilling. Tænk nu hvis du er "Microsoft EUROPA" De får en krone af alle -ALLE produkter, som der bliver solgt i Europa.

Kan du se det for dig?

Microsof eller Toyota, Samsung eller Kannaway eller Amway eller eller eller - - dig. Historien er den samme.

 

Nu er vi så heldige at den digitale tidsalder er over os.

I network marketing, har du selvfølgelig mulighed for at sælge din vare dirrekte til dine kunder - men dine kunder kan gå ind på en hjemmeside, som DU har adgang til og bestille en vare - og DU bliver belønnet FORDI du har skabt kontakten. 

Nemt hurtigt og ligetil.

Det som DIT arbejde består i, er guide nye kunder ind i systemet således at dine venner, bekendte og andre kunder har mulighed for at skabe DERES forretning.

Det kan du gøre i fritiden. Det kan du gøre, på et hotelværelse i Tanzania eller et andet sted, hvor du godt kan lide at være. Eller hjemme i din sofa, når du har tid og lyst. Med dine børn omkring dig. Eller på terrassen hvis solen skinner. Du har mulighed for at følge dine børn i skole, om morgenen - fordi du kan jo arbejde når du har lyst.

Jamen kan man leve af det?

Ja. Du kan endda leve godt. Rigtigt godt endda. Det kommer an på hvor meget tid og arbejde, du ligger i det - men har du gjort dit forarbejde, kommer resten næsten af sig selv. Netværket er jo opbygget og det udvider sig kun.

At opbygge et netværk er lidt ligesom at skrive en bestseller af en bog eller skrive et verdenshit.

Jeg lytter både til Gasolin og Freddie Mercury, når det bliver spillet i radion. Hvor går koda-betalingen hen? Det tilfalder arvingerne - til trods for at det er mange år siden, at de pågældende har lavet nogen hits.

HVORFOR er der 2 forskellige priser i prislisten?

Hjemmeside